drasko-voda

Na zadovljstvo mještana Višića i Mirošljevića, voda je stigla i u ovaj dio Borkovića, kao i vaučeri za besplatne priključke na vodovodnu mrežu, a mještane je obišao i gradonačelnik sa saradnicima.

Kako je poručio prvi čovjek grada, najveći izazov u životu i poslu je držati kontinuitet i raditi maksimalno predano i posvećeno.

-Ovo je značajno, obezbijedili smo uredno vodosnabdijevanje za više od 30 domaćinstava. Mještani ovih zaselaka su se nekako snalazili i do sada, ali gradska voda znači stabilnost, a vodovod sigurnost – kazao je gradonačelnik.

Dodatno je ponovio kako su priključci besplatni za sve, ali da se prave određeni prioriteteti, te je iskoristio priliku da zamoli sve sugrađane za razumijevanje.

-Priključci su bepslatni za sve, ali pravimo i određene prioriteta kako ne bi došlo do zaguševanje. Prioriteti su nam porodice ratnih i vojnih invalida, porodice poginulih boraca, i porodice sa troje i više djece, ali svi će doći na red. Radimo i besplatne priključke za kanalizaciju, isto ćemo da odredimo prioritete. Radimo i imamo optimizam da je Banja Luka na dobrom putu – rekao je on.

Predsjednik savjeta MZ Darko Čajić zahvalio je gradonačelniku, jer su on i njegov tim ispunili obećanje koje godinama niko nije ispunio.

-Ovo je zaista značajno za našu mjesnu zajednicu, jer ovo obećanje godinama niko nije ispunio. Sada je to riješeno zahvaljujući našem gradonačelniku i njegovom timu. Više od 30 domaćinstava sada će imati kvalitetno vodosnabdijevanje, ljudi su zahvalni – rekao je on.

Sa njim je saglasan i Božidar Mirošljević, koji je rekao da pored urednog vodosnabdijevanja, besplatni priključci na vodovodnu mrežu mnogo znače.

-Za naše selo ovo puno znači. Želim da zahvalim na ovome, ali i na besplatnim priključcima, zahvaljujući kojima ćemo da uštedimo više od 700 KM- poručio je on.

About Author

Views: 17

Leave a Reply