Završni miting opozicije Banja Luka

Pobjeda je ono što se očekuje, Banja Luka pokazuje da je pobjeda naša,

„Atmosfera prepune dvorane Borik pokazuje da je Republika Srpska spremna za promjene i da nas drugog oktobra očekuje velika pobjeda“ rekao je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH. 

„Кampanju smo započeli u Bijeljini i na neki način je zaokružujemo u Banjoj Luci, pobjednički. Pobjeda je ono što se očekuje, Banja Luka pokazuje da je pobjeda naša, da će nakon izbora Jelena Trivić biti Predsjednik Republike, da će Mirko Šarović biti srpski član Predsjedništva BiH, a da ćemo imati skupštinsku većinu da nakon 16 godina skinemo SNSD sa vlasti“ rekao je Šarović. 

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske, izjavila je da nakon predizbornog skupa u Banjoj Luci očekuje pobjede i za pojedinačne funkcije, kao i za tri liste koje su stale iza njene i kandidature Mirka Šarovića.  

„Ono što ću još jednom ponoviti, naša politička pobjeda drugog oktobra treba da bude tek početak pobjede za Republiku Srpsku. Za Republiku Srpsku bez korupcije, za Republiku Srpsku koja ima odlično obrazovanje, za Republiku Srpsku koja ima najbolje zdravstvo. Naše ključne poruke i srpski nacionalni interes za 21. vijek su mir i stabilnost, i mi znamo kako ćemo Republiku Srpsku razvijati u miru“ istakla je Trivićeva. 

About Author

Visits: 52

Leave a Reply