Slušamo vas

Akciju realizuje Forum mladih SPS, a cilj je da se građanima da prilika da kroz anketu kažu šta je to što njima najviše smeta u Republici Srpskoj, odnosno šta su to prioritetni problemi društva koje treba rješavati.

Anketu je za jedan sat u Banjaluci popunilo više od 600 građana, a kako kažu u Forumu mladih, rezultati ankete biće objavljeni po završetku akcije, jer je i cilj da javnost u Republici Srpskoj obrati pažnju na realne probleme i prioritete.

– Cilj nam je da se čuje glas građana i da kao partija koja odgovara samo našem narodu, upotpunimo naš program na ispravan način, komunikacijom sa građanima i razgovorom o realnim problemima – istakao je portparol SPS i predsjednik Foruma mladih Milan Unčanin.

Građanima je na listiću ponuđeno da “glasaju” o tome šta su najveći problemi u Republici Srpskoj a odziv je kako kažu mladi SPS, više nego dobar.

– Činjenica je da građani hoće da se njihov stav čuje i uvažava i ovo je jedan od načina da mi kao politički subjekat to omogućimo. U izbore ulazimo sa sloganom Srpska iznad svega, a Republika Srpska je i naša porodica, naša budućnost i svaki naš čovjek – poručio je David Ponorac, član Foruma mladih SPS.

About Author

Hits: 15

Leave a Reply

%d bloggers like this: