sps-selak

Danas je u Tesliću održana opštinska izborna konferencija Socijalističke partije Srpske, a za predsjednika odbora je ponovo izabran Dragutin Škrebić, koji je i član Predsjedništva SPS-a.

“SPS bilježi odlične rezultate u Tesliću, a nakon izbora Dragutina Škrebića, uvjeren sam da ćemo nastaviti sa rastom. SPS je narodna partija, a naši funkcioneri su svakodnevno u kontaktu sa građanima. Naš zadatak je da potrebe i zahtjeve građana pretočimo u politike, pri tome štiteći Republiku Srpsku na svakom koraku i boreći se za bolji socijalno – ekonomski status svakog čovjeka”, izjavio je danas lider partije Goran Selak.

Selak je čestitao Dragutinu Škrebiću i svim članovima opštinskog odbora, dok je Škrebić, koji je i delegat SPS-a u Vijeću naroda Republike Srpske, rekao da ponovni izbor predstavlja čast ali i veliku obavezu.

“SPS je perspektivna partija kako u Tesliću, tako i u cijeloj Republici Srpskoj, a spoj mladosti i iskustva daje nam za pravo da u budućnosti očekujemo još bolje rezultate. Zahvaljujem se delegatima, kojih je bilo skoro 150 danas. Večeras smo predstavili i naše kandidate za odbornike za naredne lokalne izbore, a već od sutra nastavljamo sa radom, pripremajući se za Kongres partije i nove političke pobjede”, rekao je Škrebić.

Iz SPS-a su poručili da će imati kandidata za načelnika opštine Teslić na Lokalnim izborima, te su i druge partije pozvali da se okupe oko njihovog prijedloga i podrže zajedničkog kandidata.

About Author

Visits: 4