konferencija-rk-mladost

Meč protiv Slavije će biti ujedno i posljednji meč ekipe Mladosti  pred domaćom publikom u ovoj sezoni.

U najavi meča predsjednik Mladosti Zoran Vukalo osvrnuo se na šampionsku sezonu. Vukalo je takođe pričao o istoriji kluba i legendarnim igračima koji su nosili dres ovoga kluba.

 – Nemam riječi za uspjeh. Jedna ne postoji. Sigurno najveće zasluge pripadaju igračima, neke bitnije stvari ostavili su po strani da bismo ovdje sjedili. Mogu samo da im se zahvalim, kako njima, tako i upravi kluba, a naravno i sponzorima. Ponosan sam  na istorijski uspjeh, bilo je u 60 godina mnogo uspjeha. Kroz naš klub su stasali mnogi veliki igrači kao što su  Irfan Smajlagić i Milorad Karalić. Nakon dugo godina vraćamo se na staze slave. Preponosan sam na uspjeh, na momke i trenera Gorana Trkulju koji je dao ogroman doprinos – ističe predsjednik kluba.

Mladost će sljedeće sezone nastupati u najjačem takmičenju BiH, Premijer ligi.

– Premijer liga je mnogo jače takmičenje, iziskuje mnogo veća sredstva. Već smo počeli da sklapamo kockice, ali se nadamo i podršci republičkih i gradskih institucija. Nedavno smo na Regionalnom savezu Banjaluka izrazili želju kako želimo da budemo stabilan premijerligaš – istakao je Vukalo.

Svoj komentar na tekuću sezonu i istorijske trentuke za Banjalučane iznio je i kapiten Danijel Božić.

– Istorijski, dovoljno da se kaže. Moram da istaknem zalaganje svakog od igrača, stručnog štaba i svih ostalih koji su bili sa nama. Kao kapiten ponosan sam, da izguramo još jedan veliki teret. Nama je cilj da bez poraza završimo sezonu. Još jednom, želim da se zahvalim predivnim ljudima koji su oko kluba, i iz dana u dan podrška je rasla – rekao je Božić

Na pitanje o sljedećoj sezoni dodao je.

– Nadamo se dobrim utakmicama, na parketu se nećemo štedjeti – završio je kapiten

Trener rukometaša Mladosti Goran Trkulja najavio da se nada da će grad prepoznati ovaj veliki momenat.

– Sigurno da očekujemo podršku, kako smo rasli pune tri godine tako je rastao i broj navijača. Nadam se da će Banjaluka kao rukometni grad prepoznati to i naša nastojanja. U subotu u 20 časova pozivam sve navijače da dođu i da zajedno proslavimo istorijski uspjeh – dodaje trener Mladosti.

Podršku u vidu sponozora rukometnom klubu pružila je i kompanija Mocart.

– Mladost se opravdala rezultatima, aktivnostima i opravdala povjerenje – kako kaže Marija Ranilović,  menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mocart.

About Author

Views: 138

Leave a Reply