odgođen-kolegi

Sat vremena pred početak sjednice Kolegijuma banjalučke skupštine dobili smo prijedlog za 45 novih tačaka i ne znam šta je tome razlog, kazao je predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković.

On je istakao da među predloženim tačkama ipak nema Prijedloga rebalansa budžeta, a gradski menadžer Bojan Kresojević  na to je odgovorio da za tu tačku treba više vremena.

Smatram da je neozbiljno da set ozbiljnih odluka nemamo, pa bi bilo bolje da sjednicu Kolegijuma nastavimo u petak – rekao je Ninković.

S druge strane, gradski menadžer Bojan Kresojević nije krio da je iznenađen zakazivanjem današnje sjednice, pa se gradska administracija, kako je rekao, potrudila da u poslednji čas dostavi prijedloge tačaka dnevnog reda.

Potpredsjednik Skupštine Grada Banjaluka Saša Čudić objasnio je da su do juče imali tri tačke, a danas ih je 48, tako da nemaju uvid u materijale, zbog čega, kako je rekao, Kolegijum treba odložiti.

Predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković kaže da je odgođena 37. Sjednica Kolegijuma, a naredni termin dogovoriće sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem, koji danas nije prisustvovao.

Odbornik Saša Lazić iz Pokreta Banjaluka zove ovu situaciju je nazvao “kokoška i jaje”.

I jedni i drugi brane svoje stavove i prave cirkus – kazao je Lazić.

On je istakao da je svakom prosječnom građaninu muka od ovakvih stvari.

About Author

Hits: 3

%d