Mario Milanović

Direktor Gradske razvojne agencije Mario Milanović koji je smijenjen na današnjoj Skupštini grada rekao je da mu nije dozvoljeno da se obrati na današnjoj sjednici.

– Moja smjena kad se dovode neki nerealizovani projekti jednostavno nisu tačni. Onaj ko je to stavio ne razumije te projekte niti proceduru. Ja imam kod sebe svu dokumentaciju i rado ću je svima prezentovati. Kad su u pitanju planovi za 2019, 2020, 2021. godinu su uvijek usvojeni u prvom kvartalu javnih nabavki – rekao je Milanović.

On je dodao da je sve rađeno po pravilima, a da su sredstva za kupovinu službenog automobila, koji je bio spomenut na današnjoj sjednici Skupštine, odobrena kroz usvajanje rebalansa budžeta za kupovinu službenog vozila, a da je dio sredstava dobijen od licitacije kojom je prodat stari službeni automobil.

– O svemu je vođeno računa, odnosno o novcu građana. Prema mišljenju nezavisnog revizora mi smo uvijek imali, kao jedno rijetkih javnih preduzeća, pozitivno mišljenje. Imam i podršku radnika koji su bili spremni da potpišu pismo podrške – rekao je Milanović.

Naglasio je da se zna zašto je došla njegova smjena kao i da se ona spremala godinu dana.

– Za 5 godina koliko sam bio na čelu agencije u grad Banjaluku donijeli smo preko 11 miliona KM međunarodnih donatora, mi smo donijeli projekte u grad, a i sami znate koliko je to teško jer je to otvoreno međunarodno tržište – naglasio je sada već bivši direktor Gradske razvojne agencije.

– Iza ovoga stoji Ujedinjena Srpske, partija kojoj sam pripadao i čiji ja više nisam član – zaključio je Mario Milanović.

Mario Milanović je magistar ekonomskih nauka, član je stranke Ujedinjena Srpska od njenog osnivanja 12. decembra 2015.godine, a Milanović je bio i njen potpredsjednik.

About Author

Visits: 62

Leave a Reply