drasko-mladst

Gradonačelnik Draško Stanivuković posjetio je igrčače i rukovodstvo rukometnog kluba „Mladost“.

Tom prilikom je poručio kako je ovaj klub je napravio sjajne rezultate.

-Ipak, svjesni smo da su finansijski izazovi često prisutni u svijetu sporta. Da bismo osigurali da ovi perspektivni momci iz RK “Mladost” imaju najbolje uslove za treniranje i takmičenje, kao i da klub nastavi rasti i razvijati se obezbijedili smo, pored redovnog vida finansiranja, dodatnu novčanu podršku. Iskoristio sam priliku da im poželim mnogo sreće i velikih sportskih uspjeha, kojih sigurno neće izostati – kazao je gradonačelnik.

Predsjednik rukometnog kluba „Mladost“, Zoran Vukalo zahvalio je gradonačelniku Stanivukoviću na posjeti, ali i dodatnoj finansijskoj podršci.

-Želim da se zahvalim gradonačelniku na posjeti našem klubu, ali i na podršci koju nam pruža. Kao što znate, prošle godine je naš klub ostvario sjajne rezultate, imali smo samo jedan poraz, te smo osvojili titulu šampiona Republike Srpske. Ipak, zbog nedostatka finansijskih sredstava nismo je krunisali ulaskom u Premijer ligu BiH. Uvjereni smo da taj rezultat možemo da ponovimo, te da uz pomoć Grada i republičkih institucija možemo da ostvarimo ponovo sjajan rezultat i plasman u Premijer ligu BiH – naglasio je on.

Podsjećamo, rukometni klub „Mladost“ jedan je od najstarijih banjalučkih rukometnih klubova, a trenutno se takmiči se u Prvoj rukometnoj ligi Republike Srpske.

About Author

Hits: 24

%d