zimzopark

U magičnoj atmosferi, uz hiljade prskalica, bajkovite kočije, i Djeda Mraza koji je i ovoga puta naše najmlađe obradovao poklonima, “Zimzopark“ je otvorio svoja vrata za sve posjetioce.

Zajedno sa brojim sugrađanima i turistima predivnom programu koji su povodom otvaranja “Zimzoparka“ priredili banjalučki umjetnici, pridružio se i gradonačelnik Draško Stanivuković.

Kako je istakao, uz već dobropoznati “Zimzobal“, večeras je prvi put otvoren i “Zimzopark“ – kao mjesto prave zimske čarolije u prekrasnom ambijentu Parka “Mladen Stojanović“.

– Posebno nas raduje da smo na nedavno izgrađenom platou koji je smješten uz sportski kompleks u Parku “Mladen Stojanović“ priredili pravku zimsku bajku u kojoj će tokom predstojećih praznika moći uživati svi naši sugrađani i turisti – naglasio je Stanivuković.

Gradonačelnik je izrazio veliko zadovoljstvo što su se večerašnjem programu pridružili brojni sugrađani svih generacija, ali i veliki broj turista iz regiona i Evrope.

– Ovo čarobno veče za koje su se pobrinuli banjalučki izvođači svakako je uvertira u dvije nezaboravne novogodišnje noći koje nas očekuju – rekao je Stanivuković, podsjetivši da nas baš na ovoj lokaciji očekuje spektakularna proslava Nove godine uz dva vrhunska izvođača Željka Samardžića i Lepu Brenu.

Gradonačelnik Stanivuković iskoristio je priliku da pozove sugrađane, ali sve turiste da u narednih pet dana iskoriste priliku i uživaju u neodoljivom novogodišnjem ambijentu i bogatoj ponudi “Zimzoparka“.

Važno je napomenuti da su se za jedinstvenu atmosferu, koja vlada u Parku, pobrinuli banjalučki izvođači Vanja Mišić, Maja Manojlović, Una Zrilić, ali i Gradski tamburaški orekstar, te dječiji horovi “Jazavčići“ i “Vrapčići“.

Podsjećamo, Banjalučani i svi posjetioci će u zimskom marketu i brojnim sadžajima koje donosi “Zimzopark“ moći uživati do 2. januara.

About Author

Visits: 1