Turnir za juniorskog šampiona BiH

TURNIR ZA JUNIORSKOG ŠAMPIONA BIH! 
Kao šlag na tortu nakon uspješne sezone naših seniora i omladinskih kategorija kluba, Borac će predstojeći vikend organizovati završnicu juniorske lige BiH.
Nakon 14 godina naši juniori će u svojoj uzrasnoj kategoriji osvojiti jednu od medalja, na navijačima i publici je da im u tome pomognu sa gromoglasnom podrškom sa tribina dvorane Borik.
Predvođeni trenerom Milanom Jovanićem i pomoćnikom Stefanom Damjanićem, juniori će u subotu (18.06.2022.) od 18 časova odigrati prvi meč protiv juniora ekipe OKK ,,Spars” Sarajevo, utakmica je na rasporedu od 18 časova u dvorani Borik.
U nedjelju (19.06.2022.) od 12 časova snage će odmjeriti juniori KK ,,Igokea” i OKK ,,Spars”, dok će posljednji susret na turniru odigrati juniori Borca i Igokee od 17 časova, sve utakmice se igraju u dvorani Borik.
Poslije više od jedne decenije Borčeve mlađe kategorije postižu izuzetne rezultate na državnom nivou, takav rezultat je plod kontinuiranog rada i ulaganja u mlade košarkaše našeg kluba i grada.
Za UO kluba ovo je ujedno i najveći uspjeh u prethodnoj sezoni, cilj nam je da naši omladinci jednog dana postanu prvotimci i čine glavnu okosnicu seniorskog pogona kluba.

Generalni pokrovitelj turnira je ,,Naša Banka” i ovim putem im iskazujemo ogromnu zahvalnost na podršci koju su nam pružili u organizaciji završnice juniorske lige BiH.
ULAZ JE BESPLATAN NA SVE UTAKMICE TOKOM TURNIRA 
Dođi u Borik i podrži Borčevu budućnost!
Aj Borac! ❤️💙

About Author

Visits: 14

Leave a Reply