drasko-demos

Stav DEMOS-a je odgovoran potez, komentar je banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića na današnje saopštenje ove političke partije.

On je naglasio da je neodgovoran samo onaj stav koji glasi “vidite ja u to nisam uključen”.

– Gledajte, ja sam imao samo 4 godine kada se počeo dešavati sav taj krininal i sporne radnje u ovom slučaju. Kao što niko nije bio uključen u požar koji se desio u Hotelu Bosna i Elektrokrajini pa opet idete da gasite i radite. I evo zbog svega toga je jedan naš vatrogasac i stradao, doživio je srčani udar. Dakle, za neke stvari ne možete reći ja nisam uključen. Moramo biti uključeni. Ja sam siguran da se svaka stranka mora pojaviti i pokazati ozbiljnost. I moj zahtjev jedini je, da neću sjesti na sastanak sa Autoprevozom, bez predstavnika Skupštine grada. Spreman sam, ne da nisam, ali jednsotavno ne želim da slušam teoretičare zavjere koji za sve što uradite misle da se nešto iza brda valja – kazao je Stanivuković.

On je ponovio da je spreman za svaki scenario: da se ide u protest, da stopiramo deložaciju, scenario da zbog toga dobijemo krivične prijave, scenario da razgovaramo, scenario da mijenamo regulacione planove tamo.

Stanivuković je naglasio da je sve stvar dogovora. Sigurno je kaže da svi neće imati isti stav, ali da bi trebalo poštovati stav koji bi usaglasila većina.

– Moj prijedlog je i dalje za petak. Poslaćemo dopsie već sutra ujutru, da sjednemo u petak i o tome razgovaramo. Ako je nekome prerano, niej problem ni naredne sedmice, ali je potrebno da reagujemo prije narednog datuma deložacije.

Dakle, ako je to stav DEMOS-a on je odgovoran. Mislim da i druge političke organizacije, neće imati drugog izbora, jer se jednostavno moramo suočiti sa ovim problemom – zaključio je Stanivuković.

 

About Author

Hits: 7

%d