drasko-sobot

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković komentarišući kandidaturu Nikole Šobota za gradonačelnika tog grada rekao je da je Šobot kandidat Vlade Đajića, predsjednika gradskog odbora SNSD-a.

– Đajić je trebao da nađe žrtvenog jarca i on je našao čovjeka koji treba da ispuni njegove lične i političke animozitete koje ima prema meni – naglasio je Stanivuković i dodao da je to mali bezuspješni pokušaj.

Šobot je doktor i prije i poslije kandidature. On i treba da bude doktor, nama nedostaje ovakvog kadra – rekao je Stanivuković, te istakao da političara ima i viška.

– On neka ostane tamo i riješi stanje na Kliničkom. Znam da je njemu u dubini duše da se bavi tim poslom, a ja volim ljudima ispunjavati želje. Tako da dragi doco ispuniću Vam želju – zaključio je Stanivuković.

Podsjećamo, PDP je juče odlučio da njihov kandidat za gradonačelnika najvećeg grada u Republici Srpskoj bude Draško Stanivuković, te tako uđe u trku za novi mandat.

Dan ranije SNSD je odlučio da njihov kandidat bude Nikola Šobot.

U trku za gradonačelnika Banjaluke treba bi da uđe i Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta, kojeg je osnovala nakon što je napustila PDP.

About Author

Views: 8