drasko-11

Čujem ja neku priču, nezvaničnu, da stavim neke v.d načelnike, po nekim kvotama. Da li se to meni vodi koalicija, hoće neko u vlast sa mnom? Ne znam šta to znači, ali to su špekulacije i bilo kako bilo, ne može neko postavljati uslove kako bi radio svoj posao.

Rekao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, komentarišući opravdanje skupštinske većine u Banjaluci da Skupštine neće biti, dok gradonačelnik ne postavi načelnike.

-Ako neko smatra da treba ići javni konkurs, mi ga možemo raspisati, mada će i to potrajati. Ali, očigledno ako hoće da idu u načelnike, to znači i da hoće da idu u vlast sa Stanivukovićem. A onda to meni djeluje kao trojanski konj – uđi iznutra, postavi ljude koji će nas iznutra urušavati. Dakle, neće samo Skuptšinu blokirati, nego će Grad blokirat i iznutra –rekao je gradonačelnik Banjaluke.

Poručio je kako nema potrebe to da komentariše, jer su sve to priče rekla – kazala, ali dodaje da šta god da ponude – to nije razlog da Skupština ne radi svoj posao.

– Ja vlast s njima ne vidim i ne želim. Ko god da je špekulisao bilo šta, taj govori neistiniu. Mi imamo našu autonomnu politiku, suprotnu od njihove, ne dijelimo iste vrijednosti. Ali postoje stvari oko kojih moramo razgovarati.Paradkos je da odjednom ne mogu da rade sve što su radili tri godine. Tri ili četiri godine su na isti način radili Rudo i Teslić. Ponavljam, vlast s njima nećemo, ne želimo i nećemo vlast sa skupštinskom većinom i SNSD-om, ali Skupština mora raditi –kategoričan je Stanivuković.

About Author

Visits: 12

Leave a Reply