drasko-rociste

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka, pozvan je na saslušanje povodom krivične prijave protiv Vlade Đajića, predsjednika GO SNSD-a za krivična djela klevete i iznošenja ličnih ili porodičnih prilika.

Pozvan sam u Policijsku upravu na saslušanje, kao svjedok i oštećeni u krivičnom djelu koje sam ja prijavio, a radi se o kleveti.  Vlado Đaić je na hiljade emisija i pres konferencija iznosio najgnusnije laži. On je mene uporedio sa masovnim ubicom i monstrumom iz Gradačca, što je nespojivo – rekao je on uoči saslušanja, te dodao da je iskoristio zakonsku mogućnost, jer kako kaže, ovo jeste krivično djelo.

– Želim da vidim kako će sud i tužilaštvo i sve druge institucije i svi organi raditi po krivici koja je postala po zakonu kleveta – rekao je on, te dodao da je njegova porodica imućna još prije njegovog rođenja, te da nije ništa stekao naknadno ovim mandatom.

– Demokratija je da iznosimo istine, a ne laži, jer se za laži odgovara – naveo je on.

Dodaje da je ispod kodeksa da jedan doktor, akademik izgovara ružne riječi.

– Pozivam sve druge da iskoriste ovo pravo da  nema govora mržnje u gradu – naveo je on, te dodao da Đaić nema vremena da se bavi svojim poslom odnosno Univerzitetskim kliničkim centrom od brojnih žurki i baveći se gradom Banjaluke.

– Trudnice govore da nema osnovnih stvari, poput vate i toalet papira, a kako bi i bilo kada se on bavi svim drugim pitanjima i Banjalukom, a ne radom UKC-a – rekao je on, te rekao da UKC funkcioniše samo zahvaljujući posvećenom medicinskom osoblju, koje je već uhodano.

– On treba da podnese ostavku i ništa drugo – rekao je Stanivuković, te dodao da jedno samoubistvo može biti slučajnost, pa i drugo, ali ako se taj broj približi dvocifrenom broju, nema načina da se to popravi.

– Mi planiramo da kupimo svu opremu UKC-u, iako je Đajić sveo političku borbu na ličnu, Banjaluka će izvršiti donaciju vata i toalet papira, te svega što nedostaje – rekao je on.

Nezavisne

About Author

Visits: 3