palas

Svečanim otvaranjem predstavljen je projekat novog hotela “Palas” na Trgu Кrajine u Banjaluci. Program je bio propraćen video snimcima novog projekta. Predstavljanju projekta prisustvovali su vlasnik kompanije “Cepter” Filip Cepter, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Emotivnim obraćanjem vlasnik kompanije “Cepter”, rekao je da više od 15 godina pokušavaju da riješe ovaj problem i da se ovdje napravi nešto leijpo ali da zbog 35 pravnih stvari koje nisu bile riješene to nisu uspjeli. 

 -Širom svijeta sam bio i stvarao nove zgrade, i kada pomislim da više nema izazova nađe se Banjaluka iz koje potičem. Ja sam tu za vas i za grad, šta god treba i šta mogu da pomognem naći ću se, a ovaj izazov je i za mene veliki. Ovo je jedan od najinteresantnijih projekata u koje sam posljednje dvije godine uložio mnogo emocije i energije-, rekao je Cepter te se zahvalio predsjedniku Republike Srpske i prvom čovjeku grada.

Draško Stanovuković je rekao da sada imaju sve potrebne dozvole i da, kada se jednom krene sa gradnjom, neće se stati.

-Ovo je nova epoha izgradnje Banjaluke jer se radi o prvom hotelu sa pet zvjezdica u Banjaluci i novom simbolu našeg grada.-, izjavio je gradonačelnik i naglasio da će ovo biti samo hotel, a ne zgrade za izdavanje.

Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske zahvalio se svima koji su učestvovali u ovom projektu za izgradnju hotela koji će biti visine 100 metara.

-Hvala svima koji su doprineli da dođe do ovog trenutka. Neka je srećno i neka bude uspješno-, rekao je Dodik.

Projekat novog hotela “Palas” imaće podzemne garaže, vidikovac, saune, kongresne dvorane i sve što je potrebno da ovaj projekat, vrijedan 150 miliona izgleda svjetski. Završetak ovog projekta predviđen je za tri godine.

About Author

Hits: 14

Leave a Reply

%d bloggers like this: