skupstina-pdp


Izdvajamo

PDP je napustio današnju sjednicu Skupštine grada Banjaluka. Traže da se predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković javno izvini odbornicima ove stranke za tvrdnju da odbornici reketiraju građane da bi se pojedini regulacioni planovi našli na Dnevnom redu.

Mi se nećemo vraćati u skupštinsku salu. Nakon niza uvreda i kleveta koje je iznio predsjednik gradskog parlamenta obraćajući se nama odbornicima, a pri tom ne izvinivši se, nakon što smo to od njega tražili, mi se u salu danas vraćati nećemo – rekao je šef kluba odbornika PDP-a u Skupštini grada Dragan Milanović.

Milko Grmuša, odbornik PDP – a u Skupštini grada Banjaluka istakao je da predsjednik Skupštine Ljubo Ninković mora priložiti dokaze za svoju tvrdnju da su pojedini privatni investitori reketirani od pojedinih odbornika kako bi njihovi regulacioni planovi došli na Dnevni red Skupštine grada.

– Mi želimo da u Banjaluci vladaju zakon i red. Mi smo se zato odlučili baviti politikom. Predsjednik Skupštine za ovu svoju tvrdnju mora priložiti dokaze, jednostavno mora, tvrdi Grmuša.

Odbornik PDP – a u Skupštini grada Banjaluka Smiljana Moravac – Babić potvrdila je da se danas neće vraćati u skupštinsku salu.

Nismo dobili izvinjenje. Skupštinsko rukovodstvo je ponudilo objašnjenje koje nam smisla. Mi svi odbornici u Klubu PDP – a stojimo uz odluku našeg šefa Kluba. Nećemo se danas vraćati na sjednicu Skupštine grada – naglasila je Moravac Babić.

About Author

Visits: 5