ljubo-ninkovic-1

Ljubo Ninković, predsjednik Skupštine grada, istakao je da nikada više nije čuo laži nego danas od gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Neka se roditelji ne sekiraju zbog subvencija za vrtiće i neka ih Stanivuković ne plaši svojim pričama. Cijene vrtića treba da se izjednače. Nisu im obezbijeđeni uslovi da djeca idu u javne vrtiće i ovaj problem treba da se riješi. Neće biti usvojena stopa poreza onoliko koliko on želi, jer se ovim porodicama trebaju izjednačiti cijene – rekao je on, te dodao da za vrijeme svog mandata Stanivuković nije izgradio vrtić.

Kada je riječ o kladionicama, kako kaže, Stanivuković  nije dostavio pravu odluku već rezoluciju, što je performans pred izbore i skupljanje poena.

– Neka on izađe i kaže da njegovi članovi porodice nisu vlasnici ili suvlasnici online kladionica, zašto ne izmijeni zakon i za online kladionice – zapitao je Ninković, te dodao da nije protiv subvencija o javnom prevozu putnika.

– Mi nismo protiv subvencija za javni prevoz, ali bez selekcije, neka karta bude 0 KM – rekao je on, te dodao da je Stanivuković selektovao građane i dodijelio besplatne karte onima kojih ima najmanje.

– On sve radi ciljano, kako bi dobio glasove – rekao je on.

Dodaje da je danas bio na Manjači, ali da se Stanivuković nije pojavio.

– Ništa nije preče od toga da se riješi problem ljudima koji tri godine imaju problem sa vodosnabdijevanjem – maveo je on.

Dodaje da je Banjica u lošem stanju, te da su priključili još mjesnih zajednica.

– Stoka će im pocrkavati, ali je bitno da će se skrkati milioni na vodurinu pored Delte – rekao je on.

Kako kaže Stanivuković govori da se ne može promjeniti namjena kredita a, kako dodaje Ninković, to je još jedna laž.

About Author

Views: 1