boran-demos

BANJALUKA, 14. SEPTEMBRA – Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović ocijenio je da DEMOS može da bude kohezioni faktor i da učestvuje u stvaranju uslova za brže sagledavanje problema i pronalazak rješenja.

Čubrilović je rekao da Gradski odbor stranke u Banjaluci pokazuje sve veću inicijativu u pronalaženju rješenja za probleme građana, ali i za razvoj grada.

Čubrilović je pojasnio da je cilj DEMOS-a da bude dio rješenja svakog problema i da ne doprinosi raskolima.

“Imamo veoma složenu političku situaciju u BiH. Ne treba nam još i usložnjavanje na mikrolokacijama, jer će to drugi iskoristiti u negativnom smislu”, rekao je Čubrilović novinarima prije početka sjednice Gradskog odbora DEMOS-a.

Predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Boran Bosančić rekao je da će na sjednici biti uručene članske karate za 60 novih članova stranke, te da će biti promovisan novi sajt banjalučkog odbora, na kojem će biti promovisane ideje stranke za razvoj Banjaluke.

“U tom pravcu imamo više prijedloga i rješenja, među kojima je i da za svako dijete treba obezbijediti mjesto u vrtiću pod povoljnim uslovima. Zalažemo se za socijalnu kartu, odnosno da subvencije za porodice sa manjim primanjima budu veće”, rekao je Bosančić.

On je rekao i da je ideja ovog Odbora da se povećaju ulaganja u infrastrukturu, te u asfaltiranje makadamskih ulica.

“Grad treba da ide sa velikim kreditnim zaduženjem kako bi se u tom smislu završilo što više putnih pravaca na seoskom području”, rekao je Bosančić.

 

About Author

Views: 11