skupstina-4-27-naslovna

Draško Stanovuković, gradonačelnik Banjaluke, istakao je da sjednica nije održana 90 dana, te da je bio naivan i mislio da niko neće odbiti besplatan javni prevoz.

Želim poručiti svim penzionerima da je SNSD rekao ne, kada je riječ o besplatnim mjesečnim kartama javnog prevoza putnika – naveo je on, te dodao da bi sve mjesečne karte bile 25 odsto jeftinije, a pojedinačna karta bi bila jeftinija za 80 pfeninga.

Kako kaže SNSD je protiv Banjaluke i protiv zdravog razuma.

Ono su i protiv Evropske kuće, te su sve važne tačke skinute. Došlo je vrijeme da ja pozovem narod ispred komiteta. Pozvaću sve ljude koji su za neradnu nedjelju, pomjeranje kladionica od škola i povoljniji javni prevoz.  Ja, kao gradonačelnik sam za sve, a SNSD od hiljadu dobrih ideja uzme jednu ili dvije. Njihov odabir sa ovakvog švedskog stola je bila dvorana, a sve ostalo nisu podržali – rekao je Stanivuković, te dodao da će imati hitan sastanak sa svojim saradnicima.

– Danas ću imati hitan sastanak sa svojim saradnicima i sa drugim odbornicima koji su zainteresovani da se organizuje protest, da lično kao gradonačelnik pozovem građane na protest ispred prostorija Banjalučkog SNSD-a.

Prema njegovim riječima rukovodstvo SNSD-a je odgovorno za katastrofalno stanje u Banjaluci. Između ostalog i zbog konstantnog odbijanja da se u Skupštini raspravlja o brojnim tačkama, odnosno problemima.

SNSD na čelu sa Topićem, Đajićem i Ninkovićem je protiv tjeranja kladionica od škola, mislim na ovaj banjalučki SNSD, oni su i protiv naknade za vrtiće. Oni su protiv zdravog razuma i logike. Protiv su donacije od 800 hiljada evra i Evropske kuće – tvrdi Stanivuković.

Poroučio je svim penzionerima i drugim građanima, koji bi trebalo da dobiju besplatne karte da, kako on tvrdi, SNSD, Topić i Đajić to ne dozvoljavaju.

– Znate li vi šta penzionerima znači 300 maraka na godišnjem nivou, to je 13. penzija – ističe Stanivuković.

About Author

Visits: 12