sasa-lazic-medo

Imamo apsurdnu situaciju za Banjicu. Rekao je ovo Saša Lazić odbornik kluba Narodni fornt – Banjaluka zove na pauzi skupštinskog zasjedanja.

Naime, na prethodnoj sjednici koja se održala čini mi se sedmog marta mi smo usvojili odluku o kreditnom zaduženju u visini od milion maraka za Banjicu. Lično sam to podržao, i kao klub smo podržali, i većima odbornika je podržala da se rješava problem sa vodosnabdijevanjem na Manjači,  međutim procedura nije ispoštovana valjda od Skupštine grada. To je trebalo da ode na Ministarstvo na odobravanje, prošao je rok i to se valjda sad poništava – kazao je Lazić.

– Ne može kod nas bez cirkusa, vječito ista priča. Šta sad reći? Sada se ovdje raspravljamo hoćemo li naći krivca, kažu neka referentica je zaboravila, ma glupost, ja mislim da je to političko pitanje. Iskreno se nadam da ćemo to što prije, da ćemo već danas ponovo usvojiti., da se ide u tu proceduru, kako bi ljudi na Manjači konačno dobili vodu – rekao je Lazić.

Komentarišući skidanje tačaka sa dnevnog reda na skupštinskim komisijama, on je rekao da nije pristalica toga da se tačke ne uvrštavaju u dnevni red na kolegiju, a da je pogotovo protiv toga da se skidaju na skupštinskim komisijama.

– Glasao sam i sada za sve dopune, iako znam da ima tačaka koje neću podržati, ali sam stava da treba da se raspravlja, zaključio je Lazić.

About Author

Visits: 7