kocicev-vijenac

Na radost mještana i sportista, naselje Kočićev vijenac dobilo je moderne sportske terene.

– Ovo je jedno od pet kultnih sportskih terena koje smo obnovili. Uložili smo oko 200.000 KM, uz značajnu podršku kompanije MTEL, kojoj sam zahvalan – kazao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Prema njegovim riječima, uz Sokolsko igralište, terene kod K4, kod Prirodno-matematičkog fakulteta, u Parku „Mladen Stojanović“ ovo je peti sportski teren koji je dobio novo ruho po svim svjetskim standardima.

– Ovdje su fudbalski, košarkaši tereni, dakle multifunkcionalno sportsko igralište. Podloga na terenu je u rangu one na kojoj se igra US open. To je podloga koja amortizuje određene pritiske i udarce, dakle pruža potpunua bezbjednost za sve naše rekreativce – kazao je Stanivuković.

Dodao je da je presrećan jer radimo pravimo stavr.

– Mislimo da ako Banjaluka želi, a hoće, ima namjeru da ide prema naprijed mora da obnavlja i ono po čemu je prije bila prepoznatljiva, a i da gradimo nove terene. Pozivam da svi ovo čuvamo kao našu zajedničku imovinu. Neka ovi sportski teren budu na korist svih mještana Kočićevog vijenca, a nastavljamo sa drugim projektima u ovom naselju – poručio je on.

radski menadžer Bojan Kresojević kazao je da mnogo mališana već koristi ove terene, što pokazuje da na na mladim svijet ostaje.

– I mi tako mislimo i tako i radimo. Pet sprotskih i deset dječijih igrališta samo u posljednjih godinu dana smo uradili što je pokazatelj da je za nas za omladina, djeca i porodica na prvom mjestu – kazao je Kresojević.

U ime kompanije MTEL, Milosav Parezanović izvršni direktor za prodaju kazao je da ta komapnija kao društveno odgovorna pomaže svoje sugrađane na različite načine.

About Author

Visits: 11