FreshwaveFoto:Agencija

Novo, dvanaesto izdanje Freshwave festivala održaće se na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 1. do 3. avgusta, a na danas održanoj konferenciji za medije otkriveni su i drugi detalji!

Akcenat ovogodišnjeg Freshwave-a stavljen je, pored izvođača i festivalskih bina i na do sada najveći i sadržajno najupotpunjeniji i pri tome potpuno besplatan festivalski kamp, koji će na lijevoj obali Vrbasa uz tvrđavu Kastel, od srijede 31. jula do nedjelje 4. avgusta, biti ovoren za posjetioce festivala.  

Iako je iza nas jedanaest festivalskih izdanja ispunjenih nezaboravnim trenucima, snažnim emocijama, fantastičnim nastupima,  dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda, a prvi talas izvođača dolazi sa Live bine, koja je u proteklim godinama zabilježila najveći rast broja posjetilaca. Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. samo su mali nagovještaj onoga šta nas očekuje na Live bini ovog ljeta na Kastelu!

Freshwave će i predstojećeg ljeta biti svojevrsna platforma ne samo za stvaranje novih prijateljstava i skupljanje nezaboravnih momenata već i prilika za saradnju različitih formalnih i neformalnih kulturnih nosilaca i udruženja na različitim nivoima. U tom smislu Freshwave u saradnji sa sarajevskom organizacijom Garden of Dreams realizuje projekat Dani Evrope u okviru kojeg će na tvrđavi Kastel 11. maja biti organizovan cijelodnevni događaj na kojem će nastupiti čuveno francusko legendarno DJ ime – OXIA.

Nakon uspješno ostvarene saradnje sa Serbia Creates platformom tokom prošlogodišnjeg izdanja festivala, kada su upravo izvođači sa ove platforme otvarali program festivala, ove godine produbljujemo saradnju na način da postajemo spona domaćih artista sa ovom platformom, a publici Freshwave festivala priliku da se predstavi imaće još više regionalih izvođača.

Nastavljajući konstantan rast festivala, Freshwave će uz nastupe nekih od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda i ovog ljeta od 1. do 3. avgusta publici priuštiti jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje festivalske zone i druge sadržaje.

EARLY BIRD NOTE: Prvi talas ulaznica, po najpovoljnijoj cijeni u ograničenom broju, biće dostupan već od petka, 19. aprila. Po prošlogodišnjoj cijeni Early Bird trodnevne ulaznice prodavaće se za 60KM, odnosno za 90KM za Early Bird VIP trodnevne ulaznice. Ulaznice će biti dostupne putem ticket servisa Kupikartu.ba

About Author

Views: 19