drasko-skupstina

Nakon današnjeg prekida redovne sjednice Skupštine Grada, gradonačelnik Draško Stanivuković kazao je da je ovo, nažalost, postala negativna praksa.

Svugdje u svijetu je normalno da odbornici dolaze i rade svoj posao. Žao mi je zbog neodgovornosti pojedinih odbornika. Imamo desetak odbornika koji svoj posao rade kako treba. Pozivam sve na odogovornost, na etiku i moral da rade svoj posao – rekao je gradonačelnik.

Apelovao je da rukovodstvo Skupštine Grada, kako je kazao – obavi ozbiljan razgovor sa svim predstavnicima odborničkih klubova i da se pokaže maksimalna odgovornost.

-Kao gradonačelnik radim svoj posao, pripremam akte i tu sam da pružim odgovor na svako pitanje odbornika. Pozivam Skupštinu Grada da se kao prioritet stave najvažnije tačke, poput pitanja parkinga i odnosa sa „Autoprevozom“ u Banjaluci, rebalans budžeta Grada, subvencije za preduzetnike u Gajevoj ulici da zadrže radna mjesta. Nadam se da će nastavak biti već sutra da završimo ovo što smo započeli danas – zaključio je gradonačelnik.

About Author

Views: 6