famos-laktasi

Foto:sport-east.com

Ekipa Darka Vojvodića prikazala je nešto bolju igru u odnosu na prva dva kola (nadamo se da će nam sada poslati poruku da je zadovoljan tekstom), i bila je ravnopravan protivnik sa mladim i poletnim timom Laktaša. Visoka temperatura najvažniji je faktor zašto igrači nisu pružili više.

FK Famos – FK Laktaši 0:0

Rivali su se tokom cijelog meča nadigravali, a gosti u 14. minutu imaju kolosalnu priliku. Kiksao je Marković, Škorić izlazi jedan na jedan sa Rončevićem ali šutira pored gola. Famos je odgovorio poslije pola sata igre kada Peart šutira sa 25 metara, Knežević krajnjim naporom brani.

U 71. minutu Laktaši propuštaju najbolju šansu na utakmici. Šikanjić lobuje Rončevića ali Abrego uspjeva biti sekundu brži od Vukovića i izbacuje loptu sa gol linije.

Famos: Rončević, Pirt (70. Bjeloš), Škrba, Abrego, Stjepanović (86. Tiro), Perović, Tešanović, Marković, Kuljanin (57. Hrkalo), Blažić, Danilović (46. Vranešić)

Laktaši: Knežević, Milić, Smailović (78. Keleman), Vuković, Šikanjić (74. Marković), Škorić (79. Milojević), Trivić, Džombić (78. Janjetović), Ostojić (79. Nikolić), Babić, Tešić

Preuzeto:www.sport-east.com

About Author

Views: 7